وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

تشکیل ستاد تحلیف رئیس جمهور با حضور قالیباف

تشکیل ستاد تحلیف رئیس جمهور با حضور قالیباف جلسه ستاد تحلیف رئیس حضور با حضور قالیباف برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه ستاد تحلیف رئیس جمهور صبح امروز 6 مرداد 1403 با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای برگزار شد.

رئیس مجلس در این جلسه با بیان این که برخی از هیأت‌های خارجی مهمان مراسم تحلیف، ممکن است برای نخستین  بار وارد کشور شوند تاکید کرد: باید تلاش کنیم که همه این هیأت‌ها با هر بار ورود به کشور، برداشتی تازه‌ای از جایگاه و موقعیت جمهوری اسلامی پیدا کنند.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این مراسم از مهمترین رویدادهای جمهوری اسلامی است گفت: مجلس شورای اسلامی که میزبان مراسم تحلیف است، نگاه ملی و بین‌المللی به این رویداد مهم دارد و در هر دوره تلاش کرده است این مراسم در بهترین و عالی‌ترین شکل برگزار شود.

 قالیباف به موضوع پوشش رسانه‌ای این رویداد مهم تأکید کرد و افزود: بازتاب رسانه‌ای این رویداد بسیار مهم است و اثرگذاری آن حاصل تلاش حوزه‌های رسانه‌ای در پوشش خوب و همه جانبه مراسم تحلیف خواهد بود تا این مراسم برای مخاطبان داخلی و خارجی به رویدادی ماندگار تبدیل شود.

در ابتدای این جلسه، علیرضا شریفی، معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد تحلیف به ارائه گزارشی از وظایف 12کمیته‌های این ستاد پرداخت و گفت: در برگزاری این مراسم، بر اساس ابلاغ ریاست محترم مجلس، فعالیت این ستاد همزمان با اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آغاز و کمیته‌ها شکل گرفت و در هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط مانند وزارت‌ امور خارجه تلاش شد تا این مراسم در عالی‌ترین سطح برگزار شود.

همچنین روسای کمیته‌های مختلف این ستاد نیز به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده پرداختند. طبق قانون اساسی مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، عصر سه شنبه 9 مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار