اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

تشکیل ستاد تحلیف رئیس جمهور با حضور قالیباف

جلسه ستاد تحلیف رئیس حضور با حضور قالیباف برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه ستاد تحلیف رئیس جمهور صبح امروز 6 مرداد 1403 با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای برگزار شد.

رئیس مجلس در این جلسه با بیان این که برخی از هیأت‌های خارجی مهمان مراسم تحلیف، ممکن است برای نخستین  بار وارد کشور شوند تاکید کرد: باید تلاش کنیم که همه این هیأت‌ها با هر بار ورود به کشور، برداشتی تازه‌ای از جایگاه و موقعیت جمهوری اسلامی پیدا کنند.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این مراسم از مهمترین رویدادهای جمهوری اسلامی است گفت: مجلس شورای اسلامی که میزبان مراسم تحلیف است، نگاه ملی و بین‌المللی به این رویداد مهم دارد و در هر دوره تلاش کرده است این مراسم در بهترین و عالی‌ترین شکل برگزار شود.

 قالیباف به موضوع پوشش رسانه‌ای این رویداد مهم تأکید کرد و افزود: بازتاب رسانه‌ای این رویداد بسیار مهم است و اثرگذاری آن حاصل تلاش حوزه‌های رسانه‌ای در پوشش خوب و همه جانبه مراسم تحلیف خواهد بود تا این مراسم برای مخاطبان داخلی و خارجی به رویدادی ماندگار تبدیل شود.

در ابتدای این جلسه، علیرضا شریفی، معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد تحلیف به ارائه گزارشی از وظایف 12کمیته‌های این ستاد پرداخت و گفت: در برگزاری این مراسم، بر اساس ابلاغ ریاست محترم مجلس، فعالیت این ستاد همزمان با اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آغاز و کمیته‌ها شکل گرفت و در هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط مانند وزارت‌ امور خارجه تلاش شد تا این مراسم در عالی‌ترین سطح برگزار شود.

همچنین روسای کمیته‌های مختلف این ستاد نیز به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده پرداختند. طبق قانون اساسی مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، عصر سه شنبه 9 مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار